Wednesday, October 21, 2009

todays' lesson : pleazzzee la STUDY....~~ XP

ok ari ni da ari rabu... ad 6 ari lg nk exam enzim.... hOhOhO....[gelak jht] lek rilek2 lagi.....

PALE-BRAIN aku...!!! mslh probnye 1st paper killer subject... mmg nk mampos gamaknye aku nie.... ska ski je nk rilek2 lg.... hadoi.... ANYONE...??? PLZZ TLG LA AKU YG X LEH NK STUDY LG....

huhuhu.... kalo mmg da skap natural aku gitu, agk payah la nk ubah.... aku rs aku nk kene ad org rotan aku truk2 dlu kot bru aku nk study.... xpn kene ceramah smpai nanges bru lah ad ksdaran.... aku ni jenis yg kene mkn saman ngan org tersyg... (ecececeh.... jgn pk len...) tp mak ayh aku bg freedom sbb xnk kasi pressure kat ank dara diorg yg sorg nie.... so.... hny bf aku je la yg slalu mrh +sound + nasihat aku.... jd aku hny leh bhrp kat dia jela skang tuk kasi ceramah kat aku....


p/s : beginilah aku bila nk study... heheheh....

3 comments:

[biru][pink] said...

ceh.aku tak bleh ke nak bagi ceramah kt ko? hahahah

e.z.d.i.a.n.a said...

ko try la....
hahahaha....

farae said...

jom tngok papadom [itu bukan ceramah]

Followers