Tuesday, March 30, 2010

ReLieVeD n CReaTiVe....

rasa lega sgt2 pas submit draf tesis kat pusat semalam....

so ari ni aktiviti berjoli sakan telah bermula...

actually aktiviti tu da start semalam time lunch td coz g mkn kat 'azura baru'.... hahaha...

'azura baru' yg dmksdkn ialah mcD... mula2 igt nk mkn nsi campur pastu ntah cmne tkeluar plak mcD n x smpai seminit kata putus telah dicapai.... McVALUE LUNCH....!!!

pegi dgn tika leh, nana, kaka n mizan... ecah x ikut sbb dia da bli mknan.. huhuhu....


aktiviti yang dibuat adalah berdasarkan gambar di bawah: (ayat skema kesan wat n edit tesis...)

 hmmmm sdapnye 'cupcake' nie..... mai2 bli 'cupcake'...
(dari kiri : si botak-ius, si ma-merah, si idung-but  )

'cupcake' org lidi.... comelnye...~~~

so, pd sape2 yg nk tmpah 'cupcake' nie, leh KLIK DI SINI ye....

inform kat designer dia sndri....

heheheh.....

p/s: cupcake ini adalah rekaan oleh pihak yang berkenaan.....namun nama 'cupcake' tersebut merupakan rekaan oleh penulis... sori la kalo plik.... hahaha....

7 comments:

zaradgreat said...

aish
demam aku nak makan cupcake nih
hahhahahahahaha

kakachan said...

mati kerancunan. kah2.
sindrom2 mereng buat tesis.
mase balik, sayang lak nk tinggaikn cupkek. huhuh

TiKa LEh said...

yg ketiga aku suke...tang mulut tu..hahahha

N A N a t O said...

yang ketiga plaing comey...aku takut klu korang makan akan terima keracunan air kencing tikus mcm din beramboi..isk2....

e.z.d.i.a.n.a said...

hahahaha....
cupcake trsebut hnyalah hiasan semata-mata...
utk tatapan kpd tkg agkat tray kta...
ohohoh...

Amalina Omar said...

hehe comel2.. macam best ja..hehe

comel said...

muahahah
gile la!
crativ
patot la toke mcd tu cite kat aku marah2
rupenye ade pelangan sengal buat keras tangan
hahahahah
nice work
salam perkenala
:)=

Followers