Tuesday, April 13, 2010

1sT eNTRY FoR aPRiL....

bru ari ni nk update... igtkan da bkubur da blog aku nie....

yela, 13 ari bulan bru nk ad entry bru....

gilak..... tp nk wat cmne.... kat umah internet cam bskut chipsmore.... yela lgpun curik wireless jiran sebelah..... kejap ad kejap xde.... bkn lebih cip..... eh tak2... lebih internet lebih ceria.... tambah dgn adik2 yg jakun  nk men online game..... haish..... miya dgn game ala2 barbienya.... dhla prangai cam along bukit bruntung tp men game ......... no comment..... boboy pn lbih kurg gak ngan miya..... alla lak bla blek keje zupppp.... trus dduk dpn laptop aku..... nk men fb la, myspace la, blog la.... ntah ape pn aku da x sure...... n setiap kali bila time aku nk on9 msti jiran aku da ttup wireless dia.... huhuhu.... so cam aku ni menyepikan diri pegi bertapa kat gunung la gayanye.... sbb xde kabor brite, blog x di-update, fb x dibukak.... yahoo pn aku x bkak sbb nk huang email yg tah pape buat semak inbox aku je....
ok abes bab luahan ke-x-puas-hatian.....

arini, da start exam paper... iaitu paper kosmetik.... alhamdulillah bleh gak la aku jwb wlupun x gemilang, cemerlang, terbilang..... besela, aku bkn ulat nota, tp ulat game PS...... so time study week aku mghabiskan masa di umah so konon2 nye nk study la kat umah.... xde mknanye..... kat umah aku sibuk wat mende len yg lebih menggembirakan ati n otak aku.... bc nota mmg skadar scan je la.... sekali lalu je..... igt x hengat blkg kira.... hrapan agr next xm x cmnie ye.... jnji palsu aku tabur siap2 sbb mmg xkn trcapai oleh aku gamaknye..... hahahha....

time study week kat umah, aku x study kosmetik tp aku study mnde len.... tgh bosan mlm2 xtau nk wat ape pdhal byk je mnde nk wat, miya tnjuk kat aku pensel warna dia yg 36 batang tuh skali ngan buku mewarna dia.... dia suh aku kaler buku tuh..... aku mula2 cam mls sbb da bkurun aku tggalkan hobi kaler2 ni... last pn aku kaler2 time nk lukis peta geografi form 3.... pastu mn pnah da aku pgg pensel kaler.... x men la pnsel kaler, skang ni time pgg highlighter.... tp aku kaler gak sbb mood aku mlm tu cam bekk je... so aku pn kaler la smpai siap......

belle n cinderella..... cntik kn....???? cam o.r.i.g.i.n.a.l. eheheh....


bla da abes kaler tu bru la aku prasan yg aku msih lg ad bkat kaler2 nih wlupn da lm x kaler gmbr2 cmni....
last pn time skola rndah.... pastu tgn aku cam gatal nk kaler gmbar len tp.... aku bntutkan niat sbb lenguh tgn nk kaler 1 gmbr ni je.... ngan miya yg ttba dok igtkan aku jgn pkau byk2 sbb nnnt kene sharp kn pensel kaler tuh... kang pendek.... td dia gak yg beria suh aku kaler..... haish.... bingung aku...


p/s: blek umah lg sbb nk lyn citer adamaya ngan asmaradana...... sy suka sm itu shaheizy sam....

4 comments:

TiKa LEh said...

cntik ko kaler..leh menang pertndingan mewrna djrh 1..hahahhaha

kakachan said...

wakaka..
nti bawak balik itu buku kaler2, aku mau kaler jugak.
dulu aku penah masuk ptandingan kaler2, menang no 2 woo.. dpt baucer sugarbun.
gahaha..

N A N a t O said...

uiks fan shaheizY sam...XP

farae said...

hahaha lawak laha ma ma mia!

Followers