Tuesday, April 20, 2010

xDe KeJe....

hari yg panjang bg aku hari  ni.... sbb aku duduk kat bilik xde wat pape... huhuhu.... haish.... asal la aku x balik je semalam....???? memang sungguh x best rasa cam xde benda nk dibuat..... nk layan FB da bosan, pastu nk layan citer xde yang best lak, wat masa skarang ni aku sedang menonton kembali rancangan kegemaran aku : : : FAMILY OUTING : : :  itu je la citer yg x membosankan aku.... hehehe....

sepatutnya, aku study kimia permukaan.... tp nak wat camne.. aku jenis yg lagi 2-3 ari nk exam baru nak bukak buku dan nota.... suka study last2 minit.... aku dpt sindrom study last minit ni dari mak aku... hahaha.... pastu mla la rasa x sedap ati sbb x abes study lagi.... mengong aku ni..... memang dr sekolah lagi camni la perangai aku... tp skang ni lebih baik sebab ad gak study.... time skola (spm) aku nk exam mmg aku x baca pape pun.... tp time pmr, bapak rajin gile aku.... aku pun xtau cmne aku leh bertranformasi jadi malas.... hahahah.... padahal suka gak jadi pemalas ni.....

ari ni rasa sunyi sangat sbb nana xde, tikah xde, kaka xde.... yg ada ecah je.... tp xleh nak kaco ecah sebab dia ada exam jumaat nie... tu pun tengahari tadi gi la makan kat kafe ngan ecah... time kasih cah sebab sudi teman n makan skali ngan aku.... malam ni plak aku buntu nak makan pe... n sorang2.... masih difikirkan lagi.... a x suka makan sorang2 sebab x rasa meriah... pastu xde orang nak borak ngan bergosip... huahuahua.... besela.... makan ramai2 kan baru syok...!!!

aik..??? nape tetiba rasa nak demam nih...??? sebab aku rasa sunyi ke...??? hahaha.... no comment.... xpe2 jap lagi aku telan panadol actifast k.... ke sebab aku x mandi lagi....??? kwang3....  ok la... aku nk gi wat pe yg patut dulu.... n nanti aku update entry lagi ye.... k, daaa...~~~~

p/s: * malas da nak letak tajuk entry dalam BI.... kadang2 boleh la...
         * skarang entry aku da panjang sikit.... ke panjang banyak...??? x leh kata dikarang secara ringkas da...
            * cuba untuk taip secara penuh, nak kurangkan penggunaan singkatan... nape..??? saje je.... heee....


7 comments:

TiKa LEh said...

kesiannye..tulah, org sume ad ktorg sume ad, ko xde..tyme ko ad, ktorg xde..slah plan ko ni..hahhahaha

kakachan said...

alolo.. cian die.
awat x balik je yang.
mase kitorang takde la ang nak ade..
tika gelak jahat gile. haha

N A N a t O said...

hehhehe..alolo...sian nyer si kecik nih...sorry u... i x sengaja nak tinggal kan u...bila pulank nak balik nih??/
lama bertahan kat ukm ek...

e.z.d.i.a.n.a said...

hahaha....
ntah la aku nie...
besela slalu salah plan... hahaha...
ntah sok kot....
xpe2... last sem ni la nk tau ap rsnye duk kat blik lama2 xde wat pape...
hahahaa...

miSz MiZan caXy2bl00s said...

org len ad,ang tak de..hehe..
sian ezd..huhu

e.z.d.i.a.n.a said...

mizan : hahaha... besela...
weh aku lpa nk amik bkas contact lens kat ko...

miSz MiZan caXy2bl00s said...

bile ang nak?nnt exam ke?kalau nak time exam,aku bw nnt..
kalau nak awl, ang la tak dop.balik umah.hehe

Followers