Thursday, May 27, 2010

CHoC CHiP CooKieS.....

hello... lama x menaip kat blog... hmmm... besela, xde kesempatan sebab laptop yang sering bertukarganti owner n talian internet curi yg x berapa tetap.... hahaha... 




so semalam baca post tika leh, dia wat kek batik... hehehe.. mai la bagi aku rasa gak skit air tangan ko.... hohoho.... aku lak wat kek batik minggu lepas untuk adik aku sempena hari guru kat sekolah dia... so dia nak bagi kek batik tu kat cikgu2 dia sebagai hadiah... then, if cikgu dia tanya sape yg wat, dengan bangganye dia cakap dia.... cehhh... nak gak nama... but cikgu2 dia kata sedap sangat.... n nak resepi.... hahaha... tapi aku malas nak tulis balik resepi dia... ni pn amik dalam buku resepi purba turun-temurun dari mak aku... hahaha...




so semalam tika leh wat kek batik, aku lak wat choc chip cookies..... disebabkan aku ad choc bar, so aku wat choc chip sendiri.... huhuhu... adik aku min kata, " asal ko nak wat keje susah..??? beli je la choc chip kat kedai..." n aku besela, xnak membazir.... x baik punya.... hehehe....













ni memang wat sendiri eak... bukan beli pastu aku display semata.... walaupun rupa x macam famous amos tapi sedap cam famous amos.... hehehe.... 




p/s : next one... aku akan wat kek coklat sihat.... nantikan....

4 comments:

zaradgreat said...

wah2
bleh wat bisnes ah nih
kencang nih
hahahaha

f a r a e said...

haha tautakpa. nak wehhh!!

TiKa LEh said...

ezdi, kek batika ku dah hbis..hohooh..
boleh jual ni...hntr sini sikit..kalo sdap, aku order..hohoo

e.z.d.i.a.n.a said...

gaga : yup3 mmg leh wat bisnes nih... hahaha...

farae : kamu mau dtg la umah aku... hehehe....

tika : hahaha... nk anta gna pe..??? pos laju kah..??? hahaha... kalo ko btol nk aku anta... hahaha....

Followers